Najava

Objavljeno 24. 04. 2015. | Piše: Hrvoje Hafner

Crowdfunding akademija

Po prvi put u Hrvatskoj imat ćete priliku svoju projektnu ideju pripremiti za crowdfunding kampanju.

Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) u Hrvatskoj i društveno poduzeće BRODOTO organiziraju Crowdfunding Academy te pozivaju udruge, zadruge, općine i gradove, start-up tvrtke, poduzetnike, obrtnike i sve građane sa zanimljivim i inovativnim projektima da se do 15. svibnja 2015. prijave za besplatne edukacije o crowdfundingu.

Crowdfunding akademija

Deset timova odabranih na natječaju, od 30. svibnja do početka rujna 2015., će uz podršku mentora i crowdfunding stručnjaka razvijati svoje projekte i pripremati se za vođenje vlastitih crowdfunding kampanja. Timovi koji uspješno završe program Crowdfunding Academy na jesen će dobiti podršku pri zajedničkom lansiranju kampanja na crowdfunding platformu Indiegogo čiji stručnjaci će i pomoći u oblikovanju kampanja.

U sklopu programa Crowdfunding Academy, u rujnu 2015. održat će se i crowdfunding konferencija, na kojoj će uz predstavnike Indiegoga, strani i domaći stručnjaci, investitori i voditelji uspješnih kampanja predstaviti svoja iskustva i uspješne domaće i svjetske crowdfunding kampanje.

Prijave na ovom linku: http://www.crowdfundingacademy.eu/

Tagovi: , , ,


O autoru

Stručnjak za servisne platforme, mikroplaćanja i mobilnu telefoniju. U slobodno vrijeme istražuje i piše o grupnom financiranju (crowdfunding) na ovom blogu. Do sada svojim savjetima pomogao desecima kampanja u kojima je prikupljeno preko milijun kuna.4 Komentara za Crowdfunding akademija

 1. Anita napisao:

  Poštovani!
  prijavila bih se za akademiju, no nisam sigurna da imam sasvim razrađen poslovni plan. Imam ideju no nije sasvim razrađena. što u tom, odnosno takvom slučaju?
  Lijepi pozdrav
  Anita Brezović

 2. Hrvoje Hafner napisao:

  Anita,

  Najbolje da se javiš pokretačima akademije na email: hr.green@undp.org

 3. Pingback: Crowdfunding.hr | Blog za financiranje vaših ideja

 4. Pingback: Crowdfunding.hr | Blog za financiranje vaših ideja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑