Najava

Objavljeno 19. 02. 2015. | Piše: Hrvoje Hafner

Crowdfunding EXPO u sklopu Tjedan Dizajna 2015.

Tjedan Dizajna Zagreb je gospodarsko-kulturna, izlagačka i promotivna manifestacija koja se po prvi puta održala u Laubi prošle godine. Manifestacija je nastala kroz programsku participaciju niza organizacija, tvrtki, inicijativa i pojedinaca iz Hrvatske, regije i svijeta te je vremenski i prostorno uskladila niz etabliranih događanja vezanih za dizajn.

Ove godine u sklopu Tjedan Dizajna Zagreb manifestacije koja se održava 8. – 16.05.2015. u Laubi, kući za ljude i umjetnost & ex TKZ pogon njegovi organizatori pripremili su posebno kreiran program za #tdzg Expo kojemu je cilj prodajno orijentirano predstavljanje već realiziranih i artikuliranih proizvoda, usluga i djelatnosti iz sektora kreativnih industrija iz Hrvatske i regije.

#tdzg Expo cilja na što šire prodajno orijentirano predstavljanje već realiziranih i artikuliranih proizvoda, usluga i djelatnosti iz sektora dizajna u kontekstu kreativnih industrija. Expo nema posebnu tematsku koncepciju, ali je podijeljen u tri grupacije:

  1. DIZAJN EXPO,
  2. STUDENT EXPO i
  3. CROWDFUNDING EXPO.

Expo izlaganje će se u 2015. održati u objektu pokraj Laube (ex TKZ pogon), industrijskog izgleda i površine preko 2500 m2.

Pozivaju se svi pokretači projekata koji su imali kampanje na nekoj od crowdfunding platformi da se predstave na Tjednu dizajnu Zagreb. Na Crowdfunding Expo izlaganje mogu se prijaviti svi projekti s već realiziranom crowdfunding kampanjom bez obzira bila ona uspješna ili neuspješna.

Više informacija i samu prijavu možete napraviti na ovoj adresi:
http://tjedandizajna.com/2015/izlazi/tdzg-expo/crowdfunding-expo/

Tagovi: , ,


O autoru

Stručnjak za servisne platforme, mikroplaćanja i mobilnu telefoniju. U slobodno vrijeme istražuje i piše o grupnom financiranju (crowdfunding) na ovom blogu. Do sada svojim savjetima pomogao desecima kampanja u kojima je prikupljeno preko milijun kuna.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑