Konferencija

Objavljeno 17. 04. 2014. | Piše: Hrvoje Hafner

Crowdfunding iz prve ruke na Tjednu dizajna

Sve veći interes domaćih kreativaca za nove modele financiranja potaknuo je suradnju inicijative Coworking Croatia, Slovenia Crowdfunding i Crowdfunding.hr koji su za sve poduzetnike, samostalne umjetnike i ostale kreativce pripremili bogat i zanimljiv edukativno-informativni program koji stavlja naglasak na prenošenje i razmjenu realnih crowdfunding iskustva iz Hrvatske i Slovenije.

Velika nam je želja posjetiteljima Tjedna dizajna omogućiti da direktno od eksperata i ljudi iza uspješnih crowdfunding kampanja saznaju sve o crowdfunding pristupu i mogućnostima za financiranje suradničkih projekata i samoiniciranih dizajnerskih praksi.

Unutar programa otvorit ćemo pop-up izložbu “Crowdfunded in Slovenia“, održati radionicu “Priprema i upravljanje crowdfunding kampanjom”, predstaviti djelovanje partnera programa, ugostiti domaće crowdfunding projekte te održati panel diskusiju s temom pravilnog korištenja crowdfunding potencijala.

PETAK, 25.4.

► 14.30 – 15.00
CROWDFUNDING & DIZAJN: Predstavljanje djelovanja Slovenia Crowdfunding
Jan Vranjek (Crowdfunding.si)

► 15.00 – 15.30
CROWDFUNDING & DIZAJN: Uvod u Crowdfunding
Hrvoje Hafner (Crowdfunding.hr)

► 15.30 – 17.00
CROWDFUNDING & DIZAJN: Panel diskusija „Ključne točke uspjeha za kampanje iz Hrvatske
Sudjeluju: Vanda VoloderEnfojer, Mladen ŠimićWhy knot?, Bojan Majnarić – RollTee, Marko Matenda – Visiobike  i Slovenia Crowdfunding tima
moderator: Hrvoje Hafner (Crowdfunding.hr)

SUBOTA, 26.4.

► 11.00 – 14.00
Radionica: „Hands-on crowdfunding campaign
Slovenia Crowdfunding, Jan Vranjek i Luka Piškorič (Crowdfunding.si).

Hands-on crowdfunding campaign radionica

“Hands-on crowdfunding campaign” namjenjena je za grupu do 12 sudionika na kojoj će ekipa koje je do sada prikupila 1.8 milijuna dolara na Kickstarteru i Indiegogo prenijeti svoje znanje, trikove i iskustvo kako pametno osmisliti i voditi crowdfunding kampanju. Radionica previđa i Q&A dio putem kojeg možete dobiti feedback na konkretnu kampanju.
Ulaznicu za radionicu možete kupiti na > http://bit.ly/CROWDFUNDINGkotizacija

Nadam se da se vidimo. FB najava za event je ovdje > https://www.facebook.com/events/1433111490261313/

Tagovi: , , ,


O autoru

Stručnjak za servisne platforme, mikroplaćanja i mobilnu telefoniju. U slobodno vrijeme istražuje i piše o grupnom financiranju (crowdfunding) na ovom blogu. Do sada svojim savjetima pomogao desecima kampanja u kojima je prikupljeno preko milijun kuna.Jedan komentar za Crowdfunding iz prve ruke na Tjednu dizajna

  1. Pingback: Crowdfunding.hr | Blog za financiranje vaših ideja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑