Najava

Objavljeno 09. 11. 2013. | Piše: Hrvoje Hafner

Crowdfunding tribina: Kako do novca za vaše kreativne ideje?

Zanima te kako su projekti poput Why Knot?, Enfojer, Simavision, Goulash Disko Festival i Go Quixotic završili na crowdfunding platformi i što su od toga imali? Dođi na Crowdfunding tribinu u zagrebački klub Pepermint u srijedu 13.11. u 20:00h. Poseban gost Luka Piškorič iz slovenske inicijative Crowdfunding Slovenija koja svojima crowdfunding kampanjama prikupila 1 milijun dolara!

Nakon emisije Svaki dan, dobar dan u kojoj sam gostovao zajedno sa Mladenom, Livijom, Vandom i Davorom rodila se ideja da priču o uspješnim CF kampanjama ne pričamo samo babi Mandi nego da uključimo sve zainteresirane i iz prve ruke čujemo o iskustivma vođenja projekta na CF platformi.

Pa evo ga.

Ovu srijedu u zagrebačkom klubu Pepermint Davor Runje iz Drap.hr i ja organiziramo Crowdfunding tribinu za sve vas koji otprilike znate što je crowdfunding, ali niste sigurni. Možda imate ideju za kampanju, a možda i ne. Ali vas definitivno zanima kako se to radi.

Dođite u srijedu 13. listopada u 20h i saznajte:

Ne zaboravite mi pitchati svoju ideju za crowdfunding kampanju nakon tribine 🙂

Tagovi: , ,


O autoru

Stručnjak za servisne platforme, mikroplaćanja i mobilnu telefoniju. U slobodno vrijeme istražuje i piše o grupnom financiranju (crowdfunding) na ovom blogu. Do sada svojim savjetima pomogao desecima kampanja u kojima je prikupljeno preko milijun kuna.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑