Novosti

Objavljeno 04. 11. 2013. | Piše: Hrvoje Hafner

Drveni dildo iz slovenske garaže

Čini se da slovenci ne namjeravaju stati sa kreativnim crowdfunding kampanjama za gadgete. Crowdfunding nije rezerviran samo za tehnološke gadgete. Ovogu puta imamo drveni gadget namijenjen samosvjesnoj ženi kao najpraktičniji alat u spavaćoj sobi.

Iris Trstenjak, mlada i talentirana dizajnerica svoju strast pronašla je u obradi drveta i kreirala Dee Lee Doo. Kolekciju izvrsno dizaniranih seksualnih pomagala odnosno drvenih dilda. Uglađen prirodnim krivuljama do ergonomskog savršenstva korištenjem prirodnog materijala napravljen je elegantan, artistički i osoban dodatak spavaćoj sobi.

Iris_Trstenjak_1

Dizajnerica Dee Lee Doo-a Iris Trstenjak

Kako bi pokrenula posao, mora sakupiti 10.000 dolara, a svima koji joj u tome pomognu dobit će svoj dildo koji će biti izrađen od jedne od 6 vrsti drveta, a moći će izabrati među 6 različitih dizajna.

Uz pomoć slovenske Crowdfunding inicijative svoj će proizvod realizirati kroz crowdfunding kampanju na Indiegogo.

O slovenskoj Crowdfunding inicijativi moći ćete uskoro čitati ekskluzivno na ovom blogu.

Tagovi: , , ,


O autoru

Stručnjak za servisne platforme, mikroplaćanja i mobilnu telefoniju. U slobodno vrijeme istražuje i piše o grupnom financiranju (crowdfunding) na ovom blogu. Do sada svojim savjetima pomogao desecima kampanja u kojima je prikupljeno preko milijun kuna.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑