Projekti Enfojer @ Indiegogo

Objavljeno 25. 09. 2013. | Piše: Hrvoje Hafner

Enfojer – Digitalna tamna komora za vaš smartphone

Fojo kit jednostavan je i prenosiv uređaj za osvjetljavanje fotogafskog papira izravno sa zaslona mobilnog telefona, uz pripadajuću aplikaciju i popratni pribor. Uz pomoć

Radi se proizvodu koji bi digitalnoj fotografiji trebao vratiti dašak nostalgije koju stari znalci fotografije imaju prema tamnoj komori, mirisu kemikalija i crvenom svijetlu.

Aplikaciju za Fojo razvila je ekipa Infinuma, dok je za hardverski dio tvrtka Evolve koja se bavi dizajnom i razvojem proizvoda, a sve to pod kreativnim, stručnim i  vodstvom Vande Voloder, Ilije Stjepića, Daniela Bakotića i Lea Gavranića, tri profesionalna fotografa i jednog foto entuzijasta.

Kampanju su odlučili postaviti na crowdfunding platformi Indiegogo na kojoj su se odlučili na fleksibilno financiranje (znači da će dobiti novac bez obzira koliko prikupili), a planiraju prikupiti 100.000 dolara do 3.10.2013.

Paketi koje nude donatorima kreću se od 10 do 450 dolara.

Kampanju pogledajte na: Enfojer @ Indiegogo

Tagovi: , , , ,


O autoru

Stručnjak za servisne platforme, mikroplaćanja i mobilnu telefoniju. U slobodno vrijeme istražuje i piše o grupnom financiranju (crowdfunding) na ovom blogu. Do sada svojim savjetima pomogao desecima kampanja u kojima je prikupljeno preko milijun kuna.3 Komentara za Enfojer – Digitalna tamna komora za vaš smartphone

  1. Pingback: Znaju li državne insitucije za poduzetništvo što je crowdfunding? - Crowdfunding.hr

  2. Pingback: Crowdfunding iz prve ruke na Tjednu dizajna - Crowdfunding.hr

  3. Pingback: Crowdfunding.hr | Blog za financiranje vaših ideja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑