Projekti

Objavljeno 19. 04. 2016. | Piše: Hrvoje Hafner

Izgubljeno Kraljevstvo: Olegov ljetni reality show

Oleg svoje podržavatelje ovo ljeto vodi na putovanje Nepalom dok u hladu dalmatinskih borova ispijate omiljeni macchiato.

Najveći hrvatski crowdfunder Oleg Maštruko, upravo je pokrenuo svoju četvrtu crowdfunding kampanju Izgubljeno Kraljevstvo.

Izgubljeno Kraljevstvo

Nakon uspješnih kampanja za foto putopise Without People i Expiations te putovanja Pamirskim traktom u kojima je sudjelovalo gotovo 500 podržavatelja Oleg se priprema za novo putovanje u nekadašnje kraljevstvo Lo, današnji Nepal točnije pokrajnu Mustang.

Svi podržavatelji nove kampanje za uplatu od 16$ imat će ovo ljeto ekskluzivni pristup zatvorenoj Facebook grupi u kojoj će Oleg redovito pisati izvještaje i ostavljati fotografije. Odlična stvar ove kampanje je što će se putopis odvijati upravo u trenucima kada većina nas smrtnika na zasluženom godišnjem odmoru (vrlo vjerojatno na Jadranu) u sezoni kiselih krastvaca čime ovaj putopis uživo postaje dostojna zamjena za knjigu na plaži.

U prethodnoj putopisnoj kampanji za Pamir, Oleg je napisao preko 100.000 znakova teksta i zalijepio preko 200 fotografija u grupi. Ako se do sada niste susreli sa Olegovim pisanjem preporučamo svakako pročitati cijeli tekst njegove nove crowdfunding kampanje 🙂

Potrebno je prikupiti 5.400$ kako bi Olega otpremili na novo putovanje.

Link na kampanju: Izgubljeno Kraljevstvo @ Indiegogo

Tagovi: , , ,


O autoru

Stručnjak za servisne platforme, mikroplaćanja i mobilnu telefoniju. U slobodno vrijeme istražuje i piše o grupnom financiranju (crowdfunding) na ovom blogu. Do sada svojim savjetima pomogao desecima kampanja u kojima je prikupljeno preko milijun kuna.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑