Projekti

Objavljeno 20. 01. 2015. | Piše: Hrvoje Hafner

Oleg vas vodi na putovanje Pamirskim traktom

Iako imam iza sebe putničkog staža na kojem sam, doduše rijetko, imao problema sa probavnim traktom moram priznati da me tek Olegova nova crowdfunding kampanja upoznala sa čarima Pamirskog trakta.

Iskusni crowdfunder i fotograf Oleg Maštruko već se dokazao sa kampanjom za grupno financiranje kojom je uspješno izdao foto putopis Without People koji se u ovim trenucima isporučuje zadnjim podržavateljima.

Olegova nova kampanja vodi vas na putovanje čuvenim Pamirskim Traktom (M41) od Horoga u Tadžikistanu do Oša u Kirgistanu na kojem će ispucati 1500 fotki.

Od tih 1500 – 100 će biti dobrih, a od tih 100, izabrat ću 20-30 DSS (“Da Se Smrzneš”) dobrih. – kaže Oleg

Što je točno Pamirski trakt, kako i zašto je izgrađen te što će točno Oleg tamo raditi provjerite na projektnoj stranici Hrvatska do Pamira.

Ono što Oleg nudi kao nagradu za sudionike njegove kampanje je prije svega iskustvo koje će nesebično podjeliti sa podržavateljima budući da, kako Oleg kaže,

Zato što ti osobno koji ovo čitaš nećeš nikad u životu otići tamo. That’s right. Uopće te to ne zanima, ne da ti se, daleko je…. ako i imaš mrvicu interesa, nikad to nećeš zaista realizirati jer traži vremena i organizaciju… ne da ti cura ili dečko, muž ili žena…

Podržavatelji koji se odluče financijski podržati njegovo putovanja za 18$ dobiti će ekskluzivno pravo pristupa putopisu, postovima i fotografijama sa putovanja koje će biti dostupne jedini i isključivo u zatvorenoj Facebook grupi.

Za 40 dolara Oleg će vam platiti pivo na zagrebačkoj trešnjevci i uživo pričati o iskustvima s Pamira, savjetima za putovanje, kvaliteti tadžičkog piva, savjetima oko fotografije i foto opreme.

Ako ste pak nedavno otvorili novi ured i imate samo prazne bijele zidove za 199$, osim printa fotografije iz Pamira po vašem izboru u dovoljnoj veličini za uokvirit i objesiti na zid, Oleg obećaje i litru vode uzetu iz jezera Karakola, divovske mase vode koja lebdi iznad Hrvatske na 4000 metara. Da li voda ima ista svojstva kao sveta voda s oltara Oleg ne spominje. Ako ništa drugo bilo bi zanimljivo vidjeti Olega kako vucara 10 litara vode sa sobom na ovom zahtjevnom putovanju.

Ako vas ovo nije uvjerilo da se uključite, barem kliknite i pogledajte Olegov video.

Link na kampanju: Hrvatska do Pamira

 

Tagovi: , ,


O autoru

Stručnjak za servisne platforme, mikroplaćanja i mobilnu telefoniju. U slobodno vrijeme istražuje i piše o grupnom financiranju (crowdfunding) na ovom blogu. Do sada svojim savjetima pomogao desecima kampanja u kojima je prikupljeno preko milijun kuna.Jedan komentar za Oleg vas vodi na putovanje Pamirskim traktom

  1. Pingback: Crowdfunding.hr | Blog za financiranje vaših ideja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑