Projekti

Objavljeno 23. 04. 2015. | Piše: Hrvoje Hafner

Vaults: Nakon prvog neuspjeha i naučenih lekcija pokrenuli novu kampanju

Kreatori kartaške igre Vaults nakon prve neuspješne crowdfunding kampanje odlučili su se za novu i bolje pripremljenu kampanju.

Vaults je strateška kartaška igra za 2 do 4 igrača smještena u steampunk svijet u kojoj okupljate ekipu obijača sefova te ih opremate alatima za obijanje sefova s ciljem da postanete najbogatiji igrač tako da kradete sadržaj sefova.

Iz te igre stoji mali zagrebački kreativni tim pod nazivom 4hogs, a kojeg čine strastveni zaljubljenici u društvene i kartaške igre Hrvoje Kordić, Ivan Ferenčak, Goran Belonjek i Ivan Kraljić.

Tim je prošle godine pokrenuo crowdfunding kampanju za istoimenu igru međutim nije uspio prikupiti traženi iznos. O razlozima zašto nisu uspjeli već su govorili na ovom blogu.

Vaults se od danas ponovo nalazi na Kickstarteru ovog puta bolje pripremljen jer je već prikupio 75% traženog iznosa.

O razlozima za novu kampanju Hrvoje Kordić kaže da iako je prošla kapanja bila neuspješna, nastavili su dobivati mailove od podržavatelja koji su molili da pokušamo opet te da nisu željeli donijeti nagle odluke ali nakon pomnog razmatranja odlučili su pokušati još jednom.

Na pitanje što misli da je prošlo krivo s prvom kampanjom, Hrvoje napominje da je najvjerojatnije razlog tome kombinacija nedostatka iskustva, nedovoljne prisutnosti na društvenim mrežama i krivog vremena lansiranja kampanje. Kampanja je lansirana usred ljeta kada Kickstarter bilježi značaj pad posjećenosti.

Kako se igra Vaults pogledajte u ovom videu:

 

Link na kampanju: Vaults @ Kickstarter

Tagovi: , , , , ,


O autoru

Stručnjak za servisne platforme, mikroplaćanja i mobilnu telefoniju. U slobodno vrijeme istražuje i piše o grupnom financiranju (crowdfunding) na ovom blogu. Do sada svojim savjetima pomogao desecima kampanja u kojima je prikupljeno preko milijun kuna.2 Komentara za Vaults: Nakon prvog neuspjeha i naučenih lekcija pokrenuli novu kampanju

  1. Pingback: Crowdfunding.hr | Blog za financiranje vaših ideja

  2. Pingback: Crowdfunding.hr | Blog za financiranje vaših ideja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑