Projekti

Objavljeno 20. 11. 2014. | Piše: Hrvoje Hafner

Vepar Viktor spašava stanovnike Autro-Ugarske

U simpatičnoj point & click avanturi vepar Viktor pokušat će postati car alternativne Austro-Ugarske i ispraviti sve nepravde nanesne njenom stanovništvu.

Viktor je proizvod indie razvojnog studija Studio Spektar kojeg ste mogli isprobati na nedavno održanom Reboot Infogamer sajmu računalnih igara. Trojac predvođen Svenom Nemetom odlučio je u zadnjim fazama razvoja igre pokrenuti crowdfunding kampanju na Kickstarteru kako bi dovršili igru i obogatili ju profesionalnim sadržajima. Jedna od ideja za igru je i anagažirati zaljubljenika u klasičnu glazbu i srednjovjekovnu tematiku Filipa Pobrana.

Već sada je moguće isprobati demo Viktora da steknete dojam kako će avantura izgledati što bi vas moglo potaknuti da ih podržite u njihovoj kampanji. Ekipa mora prikupiti  10.000$ kako bi mogli dovršiti igru. Ako im sve pođe za rukom igra bi trebala biti dovršena do kraja iduće godine. Do sada je na razvoj utrošeno nekoliko stotina sati, s tim da se posao intenzivirao u zadnjih par mjeseci kako bi lansirali demo koji je dostupan za Windowse i Mac.

Ako ih odlučite podržati nećete ostati prazih ruku. Već za 10$ dobit ćete digitalni primjerak videoigre Viktor, za 20$ beta pristup svim materijalima, a za 50$ DVD primjerak igre zajedno sa soundtrackom.

Podržite ovaj indie game studio na Kickstarteru: Viktor @ Kickstarter

 

Tagovi: , , ,


O autoru

Stručnjak za servisne platforme, mikroplaćanja i mobilnu telefoniju. U slobodno vrijeme istražuje i piše o grupnom financiranju (crowdfunding) na ovom blogu. Do sada svojim savjetima pomogao desecima kampanja u kojima je prikupljeno preko milijun kuna.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑