Projekti Sane @ Rockethub

Objavljeno 25. 09. 2013. | Piše: Hrvoje Hafner

Zagrebački bend Sane crowdfunda svoj novi album

Ekipa zagrebačkog benda Sane, poznat po obradama Adeline pjesme Someone Like You i hita Whitney Houston I Will Always Love You, odlučio se za crowdfunding kampanju kako bi dovršili svoj album obrada.

Radi se o pionirima crowdfundinga u Hrvaskoj koji su se odlučili za crowdfunding platformu Rockethub na kojoj su planirali prikupiti 4.000 dolara. Kampanja je završila u proljeće 2012. sa prikupljenih 3.185 dolara.

Saneovci za 10 doniranih dolara nude skidanje gotovog albuma u digitalnom obliku, te za veće iznose nude sve veće izraze zahvalnosti – pa tako za doniranih 250 dolara obećaju obraditi pjesmu po izboru donatora, a za 5,000 dolara kažu da će “doći do vaše kuće i učiniti štogod želite.”

Kampanju pogledajte na: Sane @ Rockethub

Tagovi: , , , ,


O autoru

Stručnjak za servisne platforme, mikroplaćanja i mobilnu telefoniju. U slobodno vrijeme istražuje i piše o grupnom financiranju (crowdfunding) na ovom blogu. Do sada svojim savjetima pomogao desecima kampanja u kojima je prikupljeno preko milijun kuna.2 Komentara za Zagrebački bend Sane crowdfunda svoj novi album

  1. Pingback: Pioniri crowdfundinga u HR, bend Sane, ima novu kampanju - Crowdfunding.hr

  2. Pingback: 3 razloga zašto bi Alen Vitasović trebao crowdfundati, a ne žicati na fejsu - Crowdfunding.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑